KFC DAMME, voetbal voor iedereen

kledij


Wij zijn trots op onze samenwerking met het gerenommeerde Duitse merk Uhlsport als leverancier van onze clubkleding.


Bij KFC Damme geloven we dat het dragen van uniforme clubkleding een gevoel van samenhorigheid en teamgeest bevordert. Daarom krijgt elk lid een kledingpakket, dat bij het lidgeld is inbegrepen.


Onze kledingpakketten omvatten een assortiment aan hoogwaardige sportkleding, waaronder shirts, broeken, sokken en andere benodigdheden. Deze kleding is ontworpen met aandacht voor zowel comfort als prestatie, zodat onze leden zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen presteren op het veld.


Om ervoor te zorgen dat al onze leden de juiste maten en uitrusting ontvangen, organiseren we jaarlijks pasdagen in juni. 

Tijdens deze pasdagen kunnen leden hun maten opnemen en hun kledingpakket bestellen.

We begrijpen echter dat het niet altijd mogelijk is voor iedereen om persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de pasdagen of dat er wellicht iets vergeten is te bestellen.


Daarom staat ons secretariaat klaar om te helpen. Als je niet kunt deelnemen aan de pasdagen of als je iets bent vergeten te bestellen, neem dan gerust contact op met ons secretariaat.


Ze zullen graag controleren of we jouw maat nog op voorraad hebben in onze kledingvoorraad. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen we het speciaal voor jou bestellen.


Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt bij KFC Damme. Vul onderstaand formulier in als je vragen hebt.