KFC DAMME, voetbal voor iedereen

lid worden ?

Bent u gepassioneerd door voetbal en wilt u deel uitmaken van een levendige en gastvrije voetbalvereniging? Word lid van KFC Damme en ontdek de opwinding en kameraadschap van onze voetbalgemeenschap.


Bij KFC Damme verwelkomen we spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of u nu een beginnende voetballer bent die de basisvaardigheden wil leren of een ervaren speler die op zoek is naar een uitdagende competitie, we hebben teams en trainingsprogramma's die aan uw behoeften voldoen.


Als lid van KFC Damme krijgt u de kans om te trainen onder ervaren coaches, deel te nemen aan spannende wedstrijden en deel uit te maken van een hechte gemeenschap van voetballiefhebbers. Bovendien bieden we een positieve en inclusieve omgeving waarin u uw vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe vriendschappen kunt sluiten.


Kriebelt het om te komen voetballen, maar nog niet zeker? Dan nodigen wij u graag uit om 3 keer mee te komen trainen in onze familiale vereniging.


Bent u al volledig overtuigd om lid te worden van KFC Damme? Vul eenvoudigweg het aanmeldingsformulier hieronder, ons secretariaat behandeld jouw vraag zo snel als mogelijk.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze voetbalfamilie en samen plezier te beleven op het veld!

aanvraag lidmaatschap