KFC DAMME, voetbal voor iedereen

Vincent Goemaere treedt toe tot het bestuur van KFC Damme met de intentie om huidig Voorzitter Filip Babylon op te volgen.


KFC Damme, de voetbalvereniging gevestigd in Damme, kondigt met trots aan dat Vincent Goemaere, voormalig Voorzitter van Cercle Brugge KSV, het bestuur zal vervoegen met de intentie om de positie van huidig Voorzitter Filip Babylon over te nemen. Na 15 jaar als voorzitter heeft Filip Babylon besloten de fakkel door te geven aan een nieuwe, jongere kapitein, met als doel KFC Damme te leiden naar een nog sterkere en hechter verbonden vereniging.

Voetbal voor iedereen


Vincent Goemaere, wonende te Damme, naast CEO van Stardekk NV, tevens een gerespecteerde naam in de voetbalwereld, heeft uitgebreide ervaring en expertise opgedaan als bestuurder en Voorzitter van Cercle Brugge KSV. Met zijn gedrevenheid en visie is hij vastberaden om de succesvolle fusie van KFC Damme voort te zetten en samen met het bestuur nieuwe mijlpalen te bereiken.


Filip Babylon, die gedurende twee decennia de vereniging met toewijding heeft geleid, is verheugd om de leiding over te dragen aan een opvolger die dezelfde passie voor het spel en de Damse gemeenschap deelt. Hij is ervan overtuigd dat Vincent Goemaere de juiste persoon is om KFC Damme naar nieuwe doelen te stuwen en de verbinding met de lokale gemeenschap verder te versterken.


Vincent Goemaere zal nauw samenwerken met het bestaande bestuur en de overige leden van KFC Damme om een soepele overgang te waarborgen. Met zijn bewezen leiderschapsvaardigheden zal hij zich richten op het verder ontwikkelen van de organisatie en de infrastructuur. Ook voor Vincent blijft de focus op de jeugdwerking en het damesvoetbal


Belangrijk, waarbij een cultuur van teamgeest en samenwerking kernwaarden voor KFC Damme moeten blijven.

Het bestuur van KFC Damme wil bij deze gelegenheid ook zijn diepe waardering uitspreken voor de onschatbare bijdrage van Filip Babylon gedurende zijn Voorzitterschap. Met toewijding en inzet heeft hij samen met zijn bestuur en vele gedreven vrijwilligers gebouwd aan een sterke voetbalvereniging in Damme. Zijn nalatenschap zal altijd voortleven in de geschiedenis van KFC Damme.


De overgang van het Voorzitterschap zal de komende maanden plaatsvinden, waarbij Vincent Goemaere de gelegenheid zal hebben om zich volledig te integreren in zijn nieuwe rol.

Het bestuur van KFC Damme is verheugd over de veelbelovende toekomst die voor hen ligt, onder het leiderschap van de nieuwe en energieke Voorzitter.