KFC DAMME, voetbal voor iedereen

Woon je in damme ? Vraag dan uw gratis abonnement !

KFC DAMME Biedt gratis abonnementen aan voor inwoners van de stad Damme.

Damme, Woensdag 20 September 2023


KFC DAMME, de trotse voetbalvereniging van Damme, heeft het genoegen aan te kondigen dat inwoners van de stad Damme en leden van KFC DAMME, zowel medewerkers als spelers, nu de mogelijkheid hebben om kosteloos een abonnement aan te vragen. Met dit abonnement krijg je dit seizoen toegang tot de wedstrijden van onze 1ste dames- en herenploegen!


Dit initiatief is een blijk van waardering van KFC DAMME voor de buitengewone steun en betrokkenheid van haar leden en de lokale gemeenschap. Het gratis abonnement biedt je de kans om de wedstrijden van dichtbij mee te maken en onze getalenteerde spelers in actie te zien.


Het aanvragen van je gratis abonnement is eenvoudig. Vul gewoon je gegevens in via het formulier op onze website,  en ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te informeren over de beschikbaarheid van het abonnement en wanneer je het kunt ophalen bij ons secretariaat.


Vincent Goemaere en Filip Babylon, namens het bestuur van KFC DAMME, benadrukken het volgende: "Dit initiatief is onze manier om onze dankbaarheid te tonen voor de onvoorwaardelijke steun die we ontvangen van onze leden en de inwoners van Damme. We willen de lokale gemeenschap betrekken bij onze passie voor voetbal en samen onvergetelijke momenten op onze velden beleven."


"Dus, of je nu in Damme woont of deel uitmaakt van de KFC DAMME-familie, aarzel niet om je gratis abonnement aan te vragen en deel te worden van de KFC DAMME-community."


Burgemeester Joachim Coens deelt zijn enthousiasme over dit initiatief en voegt toe: "Blij met dit initiatief, hiermee maakt men van KFC Damme een echte ploeg van de Stad die alle Dammenaars betrekt en verbindt."


Laten we samen onze jeugd, dames- en herenploegen toejuichen en de magie van voetbal in Damme aanmoedigen!


Voor meer informatie en om je gratis abonnement aan te vragen, klik hier !