KFC DAMME, voetbal voor iedereen

KFC Damme JEUGDTORNOOI 2024

Sponsored by

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat het jaarlijkse KFC DAMME Jeugdtornooi weer voor de deur staat! Dit driedaagse evenement, dat dit jaar plaatsvindt in het weekend van 23 augustus 2024, belooft opnieuw een hoogtepunt van het jaar te worden voor onze vereniging. 


  • KFC DAMME Jeugdtornooi 2024, sponsored by BMW De MEY
  • 23 - 25 augustus 2024
  • KFC DAMME, Sijsele 


Het KFC DAMME Jeugdtornooi is een van de belangrijkste evenementen van het jaar voor onze vereniging en trekt honderden deelnemers, ouders, supporters en voetballiefhebbers uit de hele regio aan. Gedurende drie dagen zullen jeugdteams van verschillende leeftijdscategorieën strijden om de felbegeerde titels, waarbij sportiviteit en plezier centraal staan. 


Wij zijn trots om BMW De Mey als onze hoofdsponsor te mogen verwelkomen. Hun genereuze steun maakt dit evenement mogelijk en helpt ons om een fantastische ervaring te bieden voor alle deelnemers en bezoekers. 

Daarnaast schenkt UHLSPORT maar liefst €1000 aan geschenken voor de winnende teams! Dit zorgt voor extra motivatie en spanning bij de wedstrijden.


Programma hoogtepunten: 


  • Competitieve jeugdwedstrijden voor verschillende leeftijdsgroepen 
  • Gezellige eet- en drinkstands 
  • Activiteiten en entertainment voor de hele familie 

Mis dit spectaculaire evenement niet! Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie en updates over het programma. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op het KFC DAMME Jeugdtornooi 2024! 

Met sportieve groeten, 

Het KFC DAMME Bestuur