KFC DAMME, voetbal voor iedereen

KFC DAMME Brunch

Beste vrienden en supporters,


Het is met veel plezier dat wij jullie uitnodigen voor een gezellige brunch op zondag 3 maart 2024, 11u gevolgd door spannende wedstrijden van onze eerste KFC DAMME dames- en heren voetbalploegen! Dit wordt een dag vol plezier, lekker eten en sportieve actie. We hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn.


Datum: Zondag 3 maart 2024

Tijd: Brunch van 11:00 uur tot 13:00 uur, gevolgd door de wedstrijden

Locatie: Sportpark Meuleweg te Moerkerke


Brunch Prijs:

  • Volwassenen: €29 per persoon
  • Kinderen
    • tot aan 6 jaar: gratis
    • 7 jaar tot aan 10 jaar: €9 per kind
    • 11 jaar tot aan 15 jaar: €16 per kind


Onze brunch wordt bereid door Cardinal catering én zal bestaan uit een smakelijk assortiment van brunchgerechten, vers fruit, koffie, thee en vruchtensappen, zodat je de dag energiek kunt beginnen. Vervolgens hebben we een reeks geweldige voetbalwedstrijden voor jullie in petto. Onze dames- en herenploegen zullen hun uiterste best doen om jullie te vermaken en de drie punten thuis te houden.

Dit is niet alleen een kans om onze getalenteerde spelers in actie te zien, maar ook een gelegenheid om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en onze jeugdwerking te ondersteunen.

Om deel te nemen aan deze geweldige dag, vragen we jullie vriendelijk om jullie aanwezigheid te bevestigen vóór 25 februari 2024, zodat we voldoende eten en drinken kunnen voorzien voor iedereen.


We kijken ernaar uit om samen met jullie van deze dag te genieten en onze KFC DAMME teams aan te moedigen. Laten we er een onvergetelijke dag van maken!


Het evenement is volzet ! We zijn met meer dan 160 deelnemers !!

KFC DAMME dankt U 🖤🤍


Uw inschrijving is definitief na het overschrijven van het bedrag op het rekeningnummer BE38 8637 28019772 (vermeld tijdens betalen de naam van inschrijving)